2009-06-04

Som natt och dag

Vilken kontrast! Igår när vi åkte hem från Thassos var det ca 25 grader varmt... Fyra timmar senare kommer man hem till regn, blåst och ca 12 grader varmt.
Idag är det ca 7 grader och det har regnat precis hela dan. Fy fan så tråkigt att vara hemma igen när vädret är som det är...

Hur som... Vi har haft det hur bra som helst. Lagom varmt och solen har skinit mest hela tiden.

Själva ön var inte så stor, bara 10 mil runt. Mycket grön och frodande med vackra buskar och blommor överallt. Man förundras lite hur alla växter kan växa i bergen..?! En typsik grekisk ö var det.

I fredags förra veckan var det lite halvtaskigt väder så vi hyrde vespa och åkte runt på ön. Det var jättemysigt. I tisdags var det verkligen lustigt väder. Molningt på förmiddan, sen sol så vi gick till stranden, då kom regnet så vi och massa andra semesterfirare som bara måste ligga på stranden på semestern gick in på strandbaren och tog en kaffe i väntan på att regnet skulle upphöra. Det gjorde det så smått men molnen höll sig kvar så vi gick tillbaka till stan och shoppade istället. Sen kom solen tillbaka så vi gick till stranden igen. Då kom värmen så det blev hur varmt som helst... Sköönt! =) Men.. solen sken och plötsligt kommer duggregnet igen. Så vi tokiga turister ligger och solar i duggregn. Helt underbart svalkande var det =)

Summa summarum så har vi haft det jättebra. Vill inte komma hem men som det gamla ordspråket säger, Borta bra...
Idag blev det att ta hand om tvätten och allt sånt. Sen har det bara slappats. Vi var och kollade på ett hus oxå :)

Imorgon är det jobb igen men som tur är är jag ledig i helgen =) Bra mjukstart =)
Nu kommer lite bilder från Thassos.


Det var bara några bilder av ca 160 tagna...

Nu är det dags att fixa inför morgondagen.

Kram på er / Malin

Inga kommentarer: