2011-11-16

En liten sjukling

Har varit lite dåligt med inlägg och uppdateringar från min sida den här veckan. Sorry :(

Mamma och G kom ner i måndags em och har varit här till idag. Igår jobbade jag men Ludde var hemma och busade med dom :) På kvällen igår vart Ludde alldeles varm och rödblommig och hängig så han fick lite Ipren innan läggdags. Vi d 21.30 satte det igång. Grin och hulkande, en helt otröstlig liten kille som inte ville sova :( Han var jätteledsen och bökade runt och grinade om vartannat hela natten. Vid halv 4 eller så inatt fick han mer Ipren och då slocknade han på direkten. Idag åkte jag och mamma till Thuns och Ludde och G var hemma. Det hade gått jättebra och Ludde var som vanligt. Men när vi kom hem på eftermiddan var han lite rödblommig och varm och man såg på ögonen att han inte var riktigt kry. Han har fått Alvedon ikväll innan läggdags och han sover nu så jag ber till högre makter att han sover inatt. Natten till tisdag var också bökig så jag känner mig halvt död nu... Får jag inte sova inatt blir det inget jobb eller dagis imorgon. Då är han ju inte riktigt kry så dagis blir det inte då.

2 kommentarer:

Anna W. sa...

Stackare, skönt att B kommer hem i morgon! Hoppas Ludde blir bra snart, inte kul att vara hängig. Jag hjälper gärna till en natt så du får sova, men det är kanske bara mamma som duger när man är sjuk.

Kram på er!

Malin sa...

Tack syster :) Men inatt fick vi sova både han och jag. Så skönt! Hoppas denna natt blir lika bra... Längtar tills imorgon när B kommer hem! Vi saknar honom :)

Puss och kram!