2012-08-15

Det här med att vara ledig

Nu har vi tagit tag i det där med att lillskrutten verkligen ska sova i sitt rum både middagslur och för natten. Tidigare har det varit lite sisådär med det. Han har fått sova med oss för då får vi alla tre en god natts sömn. Nu vaknar han ofta, kommer in till oss och vi går med han in till hans rum igen.

Ofta sover vi med honom i hans säng. Bara för att han ska vänja sig att det är i hans rum han ska sova i.

Nu till det här med att vara ledig:
Har vi inget planerat för dagen ligger vi (läs jag) och drar mig till en 8 i alla fall. Nu för tiden, när han ska sova i egen säng, som i morse tex, vaknar Ludde 4.30 och ska inte sova mer! Så upp vid 7 och börja dagen... Han springer runt och leker för sig själv eller kollar på Barnkanalen, medans vi slumrar en stund till.

Detta betyder att vid 9, halv 10 är han trött igen, så middagsluren tas redan vid 10!! Så vid 12, 13-tiden har vi sovit, ätit lunch och gjort oss klara för att gå ut! Om vi har tur..

Hela dagen har gått!

På förmiddan har jag visserligen tagit tag i tvätt och plock och städ och sånt...

Om vi ska nånstans får han sova i bilen under restiden. 

Men alltså, slappare lediga dagar får man leta efter! Visst. Har vi saker att göra så görs dom ju. Men om inga måsten finns eller om vi inte har nåt inplanerat, ja, då ser vår dag ut såhär :)


Published with Blogger-droid v2.0.6

Inga kommentarer: